Magazin > VIP
8152 ogledov

Pamela Anderson varuški zaželela smrt, naslednji dan se je zgodila tragedija

Pamela Anderson Profimedia
55-letna zvezdnica Playboya, manekenka, igralka, producentka, aktivistka in pisateljica Pamela Anderson je v svojem novem dokumentarcu razkrila travmatično otroštvo in svoj kaotični vzpon do slave, piše New York Post.

Pamela je podrobno opisala tri ali štiri leta pekla v rokah svoje varuške iz otroštva - za katero so njeni starši domnevno menili, da je "briljantna". "Imela sem varuško in moji starši so mislili, da je odlična varuška, ker je vedno prinašala darila. V resnici me je tri ali štiri leta zlorabljala. Vedno mi je govorila, naj ne povem staršem. Svojega brata sem poskušala zaščititi pred njo," je v svoji izpovedi povedala Pamela.

V dokumentarnem filmu je med drugim priznala, da je to varuško poskušala ubiti. "Poskušala sem jo ubiti, hotela sem jo zabosti v srce s svinčnikom v obliki lizike. Rekla sem ji, da želim, da umre in naslednji dan je umrla v prometni nesreči," pravi Andersonova v dokumentu. "Mislila sem, da sem jo ubila s svojim čarobnim umom, a tega nisem mogla nikomur povedati. S tem sem živela vso svojo mladost."

Pamela je omenjeno obtožbo izrekla v dokumentarnem filmu "Pamela, a Love Story", ki ga bodo na pretočni platformi Netflix začeli predvajati 31. januarja.

 

Komentarjev 3
  • Avatar care
    care 08:03 27.januar 2023.

    S svojim čarobnim umom!!! aaahahaha

  • Avatar jate
    jate 08:00 27.januar 2023.

    PRAVILNO,PAMELA! NE SEKIRAJ SE,NAJ VSAKEMU ,KI MUČI OTROKE DOLETI KARMA IN JA ,OTROŠKE MOLITVE V STISKI ,NAJ BODO USLIŠANE TAKO ALI DRUGAČE.