Paparaci slikali tudi golega Williama

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na fotografijah, na katerih je napol gola Kate Middleton, je gol tudi njen soprog William.
Oglej si celoten članek

Očitno se zdi, da britanska kraljeva družina še ne bo imela miru. Izvedelo se je, da imajo paparaci še 270 fotografij kambriške vojvodinje Kate Middleton, na katerih pa je gol tudi njen soprog, princ William.

Konec tedna je danska revija Se Og Hoer objavila fotografije gole Kate. Uredniki fotografije pri omenjeni reviji so potrdili, da se okoli 270 fotografij golega mladega kraljevega para na oddihu v Franciji ponuja za prodajo, do sedaj pa je bilo objavljenih samo 24. V Buckinghamski palači so v skrbeh, da so omenjene fotografije nastale iz videoposnetka.

Pri britanskih revijah trdijo, da paparaci uporabljajo majhna letala na daljinsko upravljanje, ki slavne fotografirajo v najbolj zasebnih trenutkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.