Papež všečkal fotografijo vroče "šolarke"

Foto: Instagram/Natalia Garibotto
Foto: Instagram/Natalia Garibotto
27-letnica je bila navdušena.
Oglej si celoten članek

Družbena omrežja je pretresla nenavadna poteza papeža Frančiška, ki je na Instagramu všečkal fotografijo brazilske manekenke, na kateri je oblečena kot seksi šolarka. Po poročanju medijev in posnetkih zaslona, ​​ki krožijo po družbenih omrežjih, je 27-letno brazilsko manekenko Natalio Garibotti "blagoslovil" papež Frančišek sam.

Foto: Instagram/Natalia Garibotto Papež in Natalia Garibotto Manekenka nad všečkom ni skrivala navdušenja, med komentarji je zapisala, da bo šla zagotovo v nebesa. Vseeno pa so v Vatikanu všeček kmalu odstranili. 

dezurni@zurnal24.si

Tole bo odmevalo Stoletja je bil to velik greh, papež Frančišek zdaj pravi drugače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:41 17. November 2020.

    Stari ima še vedno dobro oko,čeprav je že malo uvel-sem pa poznal enega župnika v naših krajih,ki je bil pravi …

  • 17:35 16. November 2020.

    kaj ces tudi papez ve da je greh ce je ne bi vseckal :-)

  • 17:26 16. November 2020.

    Naj si privošči ali bi jim bilo lepše da bi gledal mlade fantke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.