Parfum: bi dišali kot sveže odprti iPad ali iPhone?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pred nekaj meseci se je skupina mladih umetnikov odločila, da bodo oblikovali novo dišavo, ki jo bodo predstavili na svoji umetniški razstavi. Dišava bo zagotovo navdušila ljubitelje Appla.
Oglej si celoten članek

Strokovnjake, ki se ukvarjajo z oblikovanjem dišav, so prosili za pomoč pri oblikovanju parfuma, kakršnega še ni bilo. Edinstven vonj, ki naj bi jim ga pomagali razviti, bi moral spominjati na značilen vonj, ki ga imajo čisto novi Applovi izdelki. "Ljubitelji Appla zagotovo prepoznajo vonj," pravijo mladi umetniki. Oblikovalci, h katerim so se zatekli po pomoč, pravijo, da je vonj precej nenavaden. Dobavitelja arom iz Francije so prosili, naj jim pošlje več vzorcev, ki spominjajo na vonj lepila, plastike, gume in papirja.

Plastičen ovoj, kartonska embalaža in črnilo so torej osnovne note nove dišave, po kateri bodo dišali vsi ljubitelji ugriznjenega jabolka, če bo dišava kdaj prispela na trgovinske police. Dišavo bodo predstavili na umetniški razstavi 20. aprila v Melbournu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.