Magazin > Lepota & telo
6 ogledov

Parfum: bi dišali kot sveže odprti iPad ali iPhone?

parfum Shutterstock
Pred nekaj meseci se je skupina mladih umetnikov odločila, da bodo oblikovali novo dišavo, ki jo bodo predstavili na svoji umetniški razstavi. Dišava bo zagotovo navdušila ljubitelje Appla.

Strokovnjake, ki se ukvarjajo z oblikovanjem dišav, so prosili za pomoč pri oblikovanju parfuma, kakršnega še ni bilo. Edinstven vonj, ki naj bi jim ga pomagali razviti, bi moral spominjati na značilen vonj, ki ga imajo čisto novi Applovi izdelki. "Ljubitelji Appla zagotovo prepoznajo vonj," pravijo mladi umetniki. Oblikovalci, h katerim so se zatekli po pomoč, pravijo, da je vonj precej nenavaden. Dobavitelja arom iz Francije so prosili, naj jim pošlje več vzorcev, ki spominjajo na vonj lepila, plastike, gume in papirja.

Plastičen ovoj, kartonska embalaža in črnilo so torej osnovne note nove dišave, po kateri bodo dišali vsi ljubitelji ugriznjenega jabolka, če bo dišava kdaj prispela na trgovinske police. Dišavo bodo predstavili na umetniški razstavi 20. aprila v Melbournu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.