Magazin > Lepota & telo
213 ogledov

"Pomembno je, kako jo nosiš, kako jo primeš"

Marjeta Grošelj
1/10
Mediaspeed.net
Na drugem tednu mode, ki se je v prestolnici odvil v začetku aprila, smo lahko občudovali nove stvaritve Marjete Grošelj, katere kreacije so že pred časom dobile status umetniškega dela.

Gospa Marjeta Grošelj bo ustvarjala, dokler bo lahko, saj navdiha kar ni konec, pravi. Ideje dobiva povsod, za kolekcijo jesen-zima 2012, ki jo je predstavila na drugem tednu mode, pa jo je našla v toplini in barvah jeseni. "Torbice, ki sem jih predstavila na tednu mode, sem ustvarjala en mesec in prav vse sem naredila sama," nam je po koncu revije zaupala mojstrica torbic, ki je še vedno zelo ganjena, ko nekdo pohvali njeno delo.

Sama ima sicer najraje velike, kar smo že večkrat opazili, in tudi pri večernih torbicah je tako. In kaj je najpomembnejše pri nošnji torbic? Marjeta vsem ženskam svetuje: "Najbolj pomembno je, kako znaš nositi torbico, kako jo primeš. A ne smeš biti suženj torbice." Gospa Grošelj pa je z nami delila še eno modro misel, ki jo velja upoštevati: "Tudi, če je torbica videti nošena, ni nič narobe, meni je vedno všeč, da se vidi, da je nekaj tvoje. Tudi če je torbica videti vintage, pa kaj. Meni se to zdi lepo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.