Magazin > Lepota & telo
85 ogledov

Urška Bačovnik skritizirala manekenke

Urška Bačovnik Janša Mediaspeed.net
Med množico znanih obrazov, ki so si sinoči ogledali nove stvaritve slovenskih modnih oblikovalcev, smo opazili tudi Urško Bačovnik. Izbranka Janeza Janše nam je zaupala, da ji manekenke niso bile všeč.

Urška Bačovnik je bila na včerajšnjem dnevu mode gostja večera. Od glave do pet oblečena v roza barvo si je ogledala prvi sklop modnih revij, med katerimi je svoje kreacije predstavila tudi Urša Drofenik, ki je bila kriva za Urškino prisotnost na včerajšnjem dogodku. "Prišla sem na povabilo Urše Drofenik. Revije so mi bile zelo všeč, všeč mi ni bilo le to, da so manekenke presuhe. To je bilo že malo preveč. Se mi zdi, da oblačila tako izgubijo svojo obliko," nam je zaupala gospa Janša in dodala, da se je tedna mode udeležila prvič. "Res sem navdušena. Že kot majhna punčka sem zelo rada listala modne revije in opazovala manekenke po televiziji. Mislim, da skoraj vsaka punčka sanja, da bo nekoč postala modna oblikovalka, in tako je bilo tudi z mano."

Čeprav ni postala modna oblikovalka, pa je Urška postala prava modna poznavalka, saj nas nikoli ne razočara s svojo modno izbiro. A zadnje čase modi sledi bolj malo, saj ima čisto druge prioritete, pravi. S tem ima v mislih sinčka Črtomirja, ki ga je povila avgusta lani. "Svoji garderobi zdaj posvetim bolj malo časa, vedno pa poskušam izbrati tisto, kar je udobno in v čemer se dobro počutim."

Komentarjev 16
  • dd 13:57 06.april 2012.

    Meni se zdi zelo grdo in neokusno, da Urška, kot povabljen gost, kritizira gostitelja in njene manakenke. V tujini imajo povabljenci vsaj kaj bontona v sebi.

  • punca05 21:53 05.april 2012.

    najlepša je Urška.....pa kritizirala tudi ni, trepci od žurnala

  • dragec 12:27 05.april 2012.

    Sirota Urška, njen stari soprog nima posluha do mode in zaradi varčevanja ji nebo dovolil nakupovanja novih oblačil. SIROTICA, ITAK IMA HUDE TEŽAVE Z JJ