Magazin > Lepota & telo
430 ogledov

Kaj barva oblačil pove o vas

moda barve Imaxtree
Barve so velik del našega življenja, saj kažejo naše razpoloženje, nam lepšajo sive dneve in popestrijo našo garderobo. Pa ste vedeli, da barva oblačil veliko pove tudi o naši osebnosti?

Rdeča

Rdeča je ena izmed najmočnejših barv. To je barva strasti, ljubezni, radosti, energije, ognja in čutnosti. Oblečene v oblačila rdeče barve boste dajale vtis seksi zapeljive ženske, ki bo vsekakor izstopala iz množice. V takšni intenzivni barvi se najbolje počutijo ljudje, ki so strastni, seksapilni in uživajo življenje.

Rumena

Rumena je barva, ki žari. In običajno so tudi osebe, ki jo nosijo, takšne. Rumena predstavlja lepoto, kreativnost in veselje, a hkrati simbolizira zaskrbljenost in živčnost. Ljudje, ki imajo v garderobni omari veliko rumenih oblačil in jih z veseljem nosijo, imajo zelo izrazito umetniško žilico. Rumeno navadno nosijo osebe, ki so vesele, intelektualne in imajo bujno domišljijo.

Modra

Kadar pomislimo na modro barvo, se spomnimo na globino morja in prostranost neba. Modra barva tako simbolizira mir in ljubezen. Osebe, ki imajo rade modro in se rade oblačijo v modre odtenke, so občutljive, zveste in sposobne ter težijo k harmoniji.

Zelena

Zelena barva prinaša svežino, spokojnost, odločnost, ljubosumje in sproščenost. Hkrati pa je tudi barva življenja, rasti in obnavljanja, zato njena prisotnost velikokrat ustvarja sproščeno in harmonično vzdušje. Ljudje, ki imajo radi oblačila v zelenih barvah, so pogosto mirni, zvesti, iskreni in odločni.

Črna

Črna simbolizira prefinjenost, eleganco, moč in avtoriteto. Črna oblačila bi v omari morala imeti vsaka ženska, predvsem malo črno obleko, v kateri bo ob vsaki priložnosti videti elegantno in prefinjeno. Črna se čudovito razume tudi z ostalimi barvami, osebi, ki jo nosi, pa daje kanček skrivnostnosti. Osebe, ki naravnost obožujejo črno, so sofisticirane, resne, neodvisne in samozavestne.

Bela

Bela barva predstavlja čistočo, nedolžnost, preprostost in mehkobo. In prav tako boste videti, če se boste v belino odele od glave do pet. Oddajale boste videz nežne, preproste, a hkrati elegantne osebe. Poleti ne boste nikoli zgrešile z izborom belih oblačil, tako kot črna pa tudi bela odlično sodeluje z ostalimi barvami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.