Magazin > Lepota & telo
21 ogledov

Dolce & Gabbana oblikujeta z makaroni

Dolce & Gabbana
1/12
Imaxtree
Z zabavnimi in mediteransko obarvanimi kreacijami za prihajajoče poletje navdušujeta Dolce & Gabbana, ki sta svojo kolekcijo popestrila s čim drugim kot s testeninami. Na ušesih in okoli vratu, seveda!

Obožujete italijansko kuhinjo? Potem vas bodo navdušile modne testenine! Peresniki, paradižnik, jajčevci, česen in papričice so le nekatere od obveznih sestavin, ki sta jih v koketno poletno kolekcijo vključila Dolce & Gabbana.

Kratke oblekice so pravi recept za pripravo okusnih modnih kombinacij. Med potiski so najbolj zaželene pekoče paprike in česen, barve so živahne, kroji na zgornjem delu lahko tudi zelo oprijeti, kratka krilca še vedno spominjajo na napihnjene balonaste kroje, daljša krila so prosojna in prosto plapolajo.

 

Koketnim kombinacijam nikakor ne smejo manjkati dolge verižice ali viseči uhančki z makaroni, peresniki in seveda obvezno zelenjavo. Kot da bi jih skupaj sestavila prava italijanska babica, ki je nakit popestrila tudi s kristali in zlatimi pobožnimi detajli. Kosi, ki so navduševali na modni brvi, so dosegljivi prek spletne prodaje, zanje pa je treba odšteti od okoli 150 do 250 evrov za viseče uhane, malo več kot 300 evrov za zapestnico in nič kaj skrominih 585 evrov za maksi makaronasto ogrlico. Že čakamo, da bodo cenejše različice kmalu na policah tudi pri dostopnejših modnih znamkah, do takrat pa vas s pomočjo galerije povabimo na hitro modno kosilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.