Paris bo po novem letu dobro dekle

Foto: Žurnal24 Paris Hilton
Bogata dedinja Paris Hilton, ki bo februarja prihodnje leto dopolnila 30 let, si je zadala kar nekaj novoletnih ciljev. Odločila se je, da bo s 1. januarjem postala dobro dekle.
Oglej si celoten članek

Paris si je zadala nalogo, da bo čez dva dni postala dobro dekle, ki je lahko za vzor marsikomu. Do takšne odločitve je prišla po tem, ko je ugotovila, da je bilo leto 2010 zanjo vse prej kot mirno.

 

Med drugim je bila aretirana zaradi posedovanja drog, izkazalo se je, da je lagala policistom, poleti je zaradi marihuane niso spustili na Japonsko, neznanec je vdrl v njen dom, poleg tega pa se je v javnosti znašel še pornofilm, ki ga je posnela z nekdanjim fantom Dougom Reinhardom.

 

29-letna starleta se je kot kaže zamislila nad sabo in se odločila, da mora korenito spremeniti svoje življenje. Poleg omenjenega cilja pa je v novoletni načrt vključila tudi manj zabav. Odločila se je, da žuriranje ne bo več glavni del njenega vsakdana, saj se namerava po novem letu bolj posvečati poslu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.