Magazin > VIP
20 ogledov

Paris bo po novem letu dobro dekle

Paris Hilton Žurnal24 main
Bogata dedinja Paris Hilton, ki bo februarja prihodnje leto dopolnila 30 let, si je zadala kar nekaj novoletnih ciljev. Odločila se je, da bo s 1. januarjem postala dobro dekle.

Paris si je zadala nalogo, da bo čez dva dni postala dobro dekle, ki je lahko za vzor marsikomu. Do takšne odločitve je prišla po tem, ko je ugotovila, da je bilo leto 2010 zanjo vse prej kot mirno.

 

Med drugim je bila aretirana zaradi posedovanja drog, izkazalo se je, da je lagala policistom, poleti je zaradi marihuane niso spustili na Japonsko, neznanec je vdrl v njen dom, poleg tega pa se je v javnosti znašel še pornofilm, ki ga je posnela z nekdanjim fantom Dougom Reinhardom.

 

29-letna starleta se je kot kaže zamislila nad sabo in se odločila, da mora korenito spremeniti svoje življenje. Poleg omenjenega cilja pa je v novoletni načrt vključila tudi manj zabav. Odločila se je, da žuriranje ne bo več glavni del njenega vsakdana, saj se namerava po novem letu bolj posvečati poslu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.