Paris sanja o rezanju, smrti in samomoru

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hčerka Michaela Jacksona, Paris Jackson, se bo morala po poskusu samomora več mesecev zdraviti zaradi težke depresije. Sodeč po njeni spletni strani je to več kot potrebno.
Oglej si celoten članek

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da je življenje Paris Jackson v veliki nevarnosti. Po tem, ko je skušala v začetku meseca narediti samomor z rezanjem žil, so ji pred kratkim sneli obliže z ran in njene poškodbe so po pisanju portala grozljive. Ravno zato neimenovani vir trdi, da poskus samomora ni bil klic na pomoč, temveč se je res hotela ubiti.
Kot še poroča vir, je 15-letna hči pokojnega kralja popa globoko zabredla v svet rezanja in samopoškodovanja. Njena spletna stran Tumblr je polna fotografij o smrti, samomorih in rezanju. Kar nekaj fotografij prikazuje najstnice s pištolo v ustih, precej pa jih prikazuje dekleta pri rezanju, fotografije so zelo nazorne in krvave. Na neki fotografiji si dekle s škarjami reže roko, pod njo pa piše: "Prekleto sovražim se." Pod eno fotografijo rezanja je zapisano: "Samomorilski rez tukaj." Nekaj teh fotografij si lahko ogledate tukaj.

A kot kaže je Paris občasno opustila te temačne misli, saj so na spletni strani zapisane tudi pozitivne besede in sporočila, ki ne odobravajo rezanja. Njeni najbližji po tragediji pravijo, da ji gre bolje, a se še vedno upira terapiji. Čeprav zaenkrat naj ne bi imela želje po rezanju, so zdravniki njeno družino pozvali, naj čimprej ugotovijo, kaj sproži to dejanje, ki jo potisne v temo. Kot še poroča TMZ, se bo Paris zaradi poskusa samomora zdravila približno tri mesece.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.