Magazin > VIP
77 ogledov

Paris sanja o rezanju, smrti in samomoru

Paris Jackson FameFlynet
Hčerka Michaela Jacksona, Paris Jackson, se bo morala po poskusu samomora več mesecev zdraviti zaradi težke depresije. Sodeč po njeni spletni strani je to več kot potrebno.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da je življenje Paris Jackson v veliki nevarnosti. Po tem, ko je skušala v začetku meseca narediti samomor z rezanjem žil, so ji pred kratkim sneli obliže z ran in njene poškodbe so po pisanju portala grozljive. Ravno zato neimenovani vir trdi, da poskus samomora ni bil klic na pomoč, temveč se je res hotela ubiti.
Kot še poroča vir, je 15-letna hči pokojnega kralja popa globoko zabredla v svet rezanja in samopoškodovanja. Njena spletna stran Tumblr je polna fotografij o smrti, samomorih in rezanju. Kar nekaj fotografij prikazuje najstnice s pištolo v ustih, precej pa jih prikazuje dekleta pri rezanju, fotografije so zelo nazorne in krvave. Na neki fotografiji si dekle s škarjami reže roko, pod njo pa piše: "Prekleto sovražim se." Pod eno fotografijo rezanja je zapisano: "Samomorilski rez tukaj." Nekaj teh fotografij si lahko ogledate tukaj.

A kot kaže je Paris občasno opustila te temačne misli, saj so na spletni strani zapisane tudi pozitivne besede in sporočila, ki ne odobravajo rezanja. Njeni najbližji po tragediji pravijo, da ji gre bolje, a se še vedno upira terapiji. Čeprav zaenkrat naj ne bi imela želje po rezanju, so zdravniki njeno družino pozvali, naj čimprej ugotovijo, kaj sproži to dejanje, ki jo potisne v temo. Kot še poroča TMZ, se bo Paris zaradi poskusa samomora zdravila približno tri mesece.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.