Paris vedno v novih oblačilih

Foto: Žurnal24 Paris priporočajo naj si priskrbi pištolo. (Foto: Reuters)
Paris Hilton je priznala, da nikoli ne obleče istega oblačila dvakrat.
Oglej si celoten članek

Bogata dedinja Paris Hilton, ki je bila obraz mnogih modnih znamk, med njimi tudi modnih hiš Dior, Marciano in Tommy Hilfiger, je dejala, da večji del oblek po prvem nošenju odvrže stran. "Nikoli se ne oblečem dvakrat enako, razen če imam res dobre kavbojke ali usnjeno jakno," je dejala Paris.

Poleg tega je še priznala, da ima v omari ogromno oblačil, ki jih sploh še ni nosila. "Še vedno imam v omari veliko oblačil z etiketami iz trgovine. Tolikokrat jih vidim, da se mi zdi, kot da sem jih že nosila, a kasneje ugotovim, da ni tako. Zato jih dam svojim prijateljicam ali pa dobrodelnim družbam, ki jih lahko dajo na avkcijo," je povedala Paris.

"Na srečo imam majhne prsi, kar pomeni, da lahko nosim večino oblek. Nekatere moje prijateljice imajo večje prsi, zato jim ne morem podariti vseh oblek, saj bi jim bile pretesne," je še povedala znana plavolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.