Magazin > VIP
28 ogledov

Paris vedno v novih oblačilih

Paris priporočajo naj si priskrbi pištolo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Paris Hilton je priznala, da nikoli ne obleče istega oblačila dvakrat.

Bogata dedinja Paris Hilton, ki je bila obraz mnogih modnih znamk, med njimi tudi modnih hiš Dior, Marciano in Tommy Hilfiger, je dejala, da večji del oblek po prvem nošenju odvrže stran. "Nikoli se ne oblečem dvakrat enako, razen če imam res dobre kavbojke ali usnjeno jakno," je dejala Paris.

Poleg tega je še priznala, da ima v omari ogromno oblačil, ki jih sploh še ni nosila. "Še vedno imam v omari veliko oblačil z etiketami iz trgovine. Tolikokrat jih vidim, da se mi zdi, kot da sem jih že nosila, a kasneje ugotovim, da ni tako. Zato jih dam svojim prijateljicam ali pa dobrodelnim družbam, ki jih lahko dajo na avkcijo," je povedala Paris.

"Na srečo imam majhne prsi, kar pomeni, da lahko nosim večino oblek. Nekatere moje prijateljice imajo večje prsi, zato jim ne morem podariti vseh oblek, saj bi jim bile pretesne," je še povedala znana plavolaska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.