Partnerka Mirka Mayerja se vrača

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Novi stari izzivi ...
Oglej si celoten članek

Kmalu se ji iztečeta porodniški in starševski dopust, zato se Kaja Flisar, simpatična novinarka in partnerka voditelja, novinarja ter urednika Mirka Mayerja, vrača na televizijske zaslone.

"V teh desetih mesecih materinstva sem se marsikaj naučila, sicer pa mi je vse bolj luštno, saj se Maks vedno bolj odziva, postavi se na noge, blebeta … Cele dneve bi lahko samo sedela in ga opazovala ob teh njegovih igrarijah in doživetjih. Veselim pa se tudi službe. Bo seveda nek nov urnik, a ker sem znana po dobri organizaciji, verjamem, da bo vse steklo," je povedala Kaja.

Za novinarko je to prva starševska izkušnja, medtem ko ima Mirko iz prejšnje zveze že dva otroka in je z nasveti večkrat pomiril novopečeno mamico. "Nekaj je vsekakor pomagalo, sploh na začetku. Je pa on še vseeno veliko v službi, tako da sem večino časa jaz z Maksom," je še zaupala Kaja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.