Magazin > VIP
5448 ogledov

Partnerka Mirka Mayerja se vrača

Viktorji, Kaja Flisar, Mirko Mayer Saša Despot
Novi stari izzivi ...

Kmalu se ji iztečeta porodniški in starševski dopust, zato se Kaja Flisar, simpatična novinarka in partnerka voditelja, novinarja ter urednika Mirka Mayerja, vrača na televizijske zaslone.

"V teh desetih mesecih materinstva sem se marsikaj naučila, sicer pa mi je vse bolj luštno, saj se Maks vedno bolj odziva, postavi se na noge, blebeta … Cele dneve bi lahko samo sedela in ga opazovala ob teh njegovih igrarijah in doživetjih. Veselim pa se tudi službe. Bo seveda nek nov urnik, a ker sem znana po dobri organizaciji, verjamem, da bo vse steklo," je povedala Kaja.

Za novinarko je to prva starševska izkušnja, medtem ko ima Mirko iz prejšnje zveze že dva otroka in je z nasveti večkrat pomiril novopečeno mamico. "Nekaj je vsekakor pomagalo, sploh na začetku. Je pa on še vseeno veliko v službi, tako da sem večino časa jaz z Maksom," je še zaupala Kaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAJA (@kajaflisar)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice