Magazin > VIP
8522 ogledov

Mirko Mayer dobil tretjega otroka in mu posvetil ganljivo pismo

Viktorji, Kaja Flisar, Mirko Mayer Saša Despot
Kako lepo!

Televizijski novinar in voditelj Mirko Mayer se je sinoči razveselil svojega tretjega otroka, ki ga ima skupaj z novinarko Kajo Flisar. Iz prejšnjega zakona ima Mayer sicer še dva otroka. Ob rojstvu je Mirko sinu napisal ganljivo pismo, ki ga je objavil na Facebooku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Flisar 💁🏻‍♀️ (@kajaflisar) on

"Nocoj se je iz najinih src v ta naš mali nori svet prebudilo čisto majhno, nedolžno in čudovito novo bitje. Nepopisan list, z nešteto možnostmi, da z ljubeznijo, ki jo prinaša s seboj, vse okoli sebe spremeni na bolje. Tisti, ki kozarec vedno vidijo na pol prazen, bi najbrž rekli: to niso časi, v katere bi si želel roditi svojega otroka. Korona, terorizem, izguba občutka normalnosti ... Čudni časi, milo rečeno. A jaz pravim drugače: svet še nikoli ni tako zelo potreboval čistih in neobremenjenih src, da pometejo z vsem slabim in naznanijo nove, boljše čase za vse nas. Vem, da imaš to moč, sin moj, zato ti za popotnico v to krasno življenje želim samo to, da vedno slediš svojemu čistemu srcu, kot pravi Pavček, 'da greš za soncem, in da sam si sonce.' Naj te vodi meni ljuba misel iz Malega princa: 'Ljudje negujejo pet tisoč vrtnic v enem samem vrtu … in ne najdejo v njem, kar iščejo … In vendar bi tisto, kar iščejo, lahko našli v eni sami vrtnici, v enem samem požirku vode …' In tisti, ki so ti ponoči pomagali varno k nam ... Junaki, heroji, ni drugih besed ...  Ljudje, ki so ob polnoči, sredi epidemije, pri 300 porodih letno, tako dobre volje ... Kot da so tam samo zate, samo za nas. Brez besed sem, moj globok poklon ... Veselim se, da te spoznam v tvojih najsrečnejših in najtežjih trenutkih. Srečen, ker te imam, moj. Dobrodošel, sine," je zapisal voditelj.

Komentarjev 2
  • blayo 10:19 05.november 2020.

    Če ti nekomu posvetiš ganljivo pismo, se le to verjetno ne bo znašlo na internetu. Vsa taka pisma, ki jih folk objavi na internetu, so posvetila njim samim in bildanju njihove samopodobe...

  • Zikollino 09:49 05.november 2020.

    Shujšal je pujs! ... to je novica ...

Sorodne novice