Pasji prvak v rolkanju

Foto: Žurnal24 (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Tillman, pasji prvak v vožnji z rolko, se te dni intenzivno pripravlja na tekmo v rolkanju, ki se bo odvijala v newyorškem Centralnem parku v sklopu festivala Bark in the Park.
Oglej si celoten članek

Angleški buldog Tillman, ki šteje štiri leta, je zadnje dni prava atrakcija v newyorškem Centralnem parku, kjer skrbi za svojo formo.

 

Tillman bo namreč nastopil na festivalu pasjega rolkanja Bark in the Park, zato ga želi lastnik Ron Davis dobro pripraviti na tekmo. "Kaj naj vam rečem, Tillman je odvisnik od adrenalina," je pred tekmo povedal Ron, ki je zaradi pasjega tekmovanja prišel iz daljne Kalifornije.

 

Vse je v dobri pripravi

Ponosni lastnik, ki Tillmana poleg rolkanja uči še surfanja in deskanja na snegu, uspehe svojega psa pripisuje njegovi čvrsti strukturi ter edinstveni metodi ogrevanja in priprave na rolkanje. "Tillman pred vsako tekmo dobro prežveči vse kote na rolki. Mislim, da jih na ta način dobro navlaži, poleg tega pa preveri še tlak v gumah," je pojasnil Ron.

 

Tillman je nase prvič opozoril preteklo leto, ko je bil razglašen za najhitrejšega psa na svetu, saj je v 19,6 sekundah prerolkal 100 metrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.