Magazin > Bizarno
46 ogledov

Pasji prvak v rolkanju

(Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Tillman, pasji prvak v vožnji z rolko, se te dni intenzivno pripravlja na tekmo v rolkanju, ki se bo odvijala v newyorškem Centralnem parku v sklopu festivala Bark in the Park.

Angleški buldog Tillman, ki šteje štiri leta, je zadnje dni prava atrakcija v newyorškem Centralnem parku, kjer skrbi za svojo formo.

 

Tillman bo namreč nastopil na festivalu pasjega rolkanja Bark in the Park, zato ga želi lastnik Ron Davis dobro pripraviti na tekmo. "Kaj naj vam rečem, Tillman je odvisnik od adrenalina," je pred tekmo povedal Ron, ki je zaradi pasjega tekmovanja prišel iz daljne Kalifornije.

 

Vse je v dobri pripravi

Ponosni lastnik, ki Tillmana poleg rolkanja uči še surfanja in deskanja na snegu, uspehe svojega psa pripisuje njegovi čvrsti strukturi ter edinstveni metodi ogrevanja in priprave na rolkanje. "Tillman pred vsako tekmo dobro prežveči vse kote na rolki. Mislim, da jih na ta način dobro navlaži, poleg tega pa preveri še tlak v gumah," je pojasnil Ron.

 

Tillman je nase prvič opozoril preteklo leto, ko je bil razglašen za najhitrejšega psa na svetu, saj je v 19,6 sekundah prerolkal 100 metrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.