Patrick se je odpovedal seksu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški igralec Patrick Dempsey si je zaradi želje po izboljšanju kolesarskih rezultatov začel briti noge in se odpovedal seksu.
Oglej si celoten članek

Priljubljeni Patrick Dempsey, ki je zaslovel s serijo Talenti v belem, je zadnje čase zelo predan kolesarjenju. Da bi izboljšal svoje rezultate, si je začel briti noge, v želji, da bi dosegel svoj cilj, prekolesariti 160 kilometrov, pa se je celo odpovedal seksu. "Pobrite noge so začele delati čudeže, odkar sem v celibatu pa se tudi lažje osredotočam na moje kolesarske cilje. Resnično si želim prekolesariti 160 kilometrov, do zdaj mi je uspelo le 120."

Patrick je ob tem še pojasnil, da mu kolesarjenje zelo pomaga pri soočanju s slavo. "Na kolesu sem se naučil veliko o tem, kako odpraviti občutek neugodja. Zdaj vem, kako se soočati s svojimi čustvi in ostati osredotočen na svoje cilje," je še povedal 46-letni igralec in dodal, da sanja o tem, da bi nekoč odprl lastno kolesarsko trgovino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.