Magazin > VIP
19 ogledov

Patrick se je odpovedal seksu

Patrick Dempsey FameFlynet
Ameriški igralec Patrick Dempsey si je zaradi želje po izboljšanju kolesarskih rezultatov začel briti noge in se odpovedal seksu.

Priljubljeni Patrick Dempsey, ki je zaslovel s serijo Talenti v belem, je zadnje čase zelo predan kolesarjenju. Da bi izboljšal svoje rezultate, si je začel briti noge, v želji, da bi dosegel svoj cilj, prekolesariti 160 kilometrov, pa se je celo odpovedal seksu. "Pobrite noge so začele delati čudeže, odkar sem v celibatu pa se tudi lažje osredotočam na moje kolesarske cilje. Resnično si želim prekolesariti 160 kilometrov, do zdaj mi je uspelo le 120."

Patrick je ob tem še pojasnil, da mu kolesarjenje zelo pomaga pri soočanju s slavo. "Na kolesu sem se naučil veliko o tem, kako odpraviti občutek neugodja. Zdaj vem, kako se soočati s svojimi čustvi in ostati osredotočen na svoje cilje," je še povedal 46-letni igralec in dodal, da sanja o tem, da bi nekoč odprl lastno kolesarsko trgovino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.