Pattinson darila pošilja dalje

Foto: EPA
Foto: EPA
Robertu Pattinsonu prav gotovo ni lahko po razhodu s Kristen Stewart, vendar na srečo lahko računa vsaj na svoje oboževalce, da ga ne bodo zapustili.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika sage Somrak Roberta Pattinsona so njegovi oboževalci, znani tudi kot Twihardi, po razkriti aferi Kristen Stewart z režiserjem Rupertom Sandersem bombardirali s tolažilnimi sporočili in drugimi darili. "Roberta je močno ganila podpora, ki jo je dobil od Twihardov po razkriti vesti o Kristenini aferi z Rupertom,“ je razkril neimenovani vir za Radaronline ter dodal: "Preplavili so ga s škatlami čokoladnih bonbonov, rožami, sporočili kot tudi bizarnimi snubitvami.“

Hvaležni igralec pa se je odločil prejeta darila podariti v dobrodelne namene, zato jih pošilja naprej v lokalne bolnišnice in domove za ostarele.

Robert se sicer še vedno nahaja v kalifornijskem Ojaiju na ranču svoje nekdanje soigralke in prijateljice Reese Witherspoon.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.