Magazin > VIP
12 ogledov

Pattinson darila pošilja dalje

Robert Pattinson EPA
Robertu Pattinsonu prav gotovo ni lahko po razhodu s Kristen Stewart, vendar na srečo lahko računa vsaj na svoje oboževalce, da ga ne bodo zapustili.

Zvezdnika sage Somrak Roberta Pattinsona so njegovi oboževalci, znani tudi kot Twihardi, po razkriti aferi Kristen Stewart z režiserjem Rupertom Sandersem bombardirali s tolažilnimi sporočili in drugimi darili. "Roberta je močno ganila podpora, ki jo je dobil od Twihardov po razkriti vesti o Kristenini aferi z Rupertom,“ je razkril neimenovani vir za Radaronline ter dodal: "Preplavili so ga s škatlami čokoladnih bonbonov, rožami, sporočili kot tudi bizarnimi snubitvami.“

Hvaležni igralec pa se je odločil prejeta darila podariti v dobrodelne namene, zato jih pošilja naprej v lokalne bolnišnice in domove za ostarele.

Robert se sicer še vedno nahaja v kalifornijskem Ojaiju na ranču svoje nekdanje soigralke in prijateljice Reese Witherspoon.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.