Pattinson seksi kot še nikoli

Foto: youtube.com Robert Pattinson Foto: youtube.com Robert Pattinson Foto: youtube.com Robert Pattinson
Pozabite na Somrak in Pattinsonov nedolžni videz.
Oglej si celoten članek

Robert Pattinson je v filmu Davida Cronenberga Cosmopolis skorajda neprepoznaven, kar pa ne pomeni, da bo vloga razočarala njegove ženske oboževalke. Seksi Rob se bo namreč na velikem platnu predajal strasti. Vsaj tako obljublja napovednik za film, v katerem igra upravljavca premoženja, ki se mu življenje obrne na glavo, potem ko zapravi denar svoje stranke.

V Veliki Britaniji film ni bil najbolje sprejet, saj je v prvem vikendu zaslužil le 148 tisoč evrov. Kako se bo odrezal v ZDA, bomo videli prihodnji teden. Rob se bo moral tako kmalu postaviti med mikrofone novinarjev, ki pa jih ne bo zanimalo le, kako je bilo na snemanju, ampak tudi, v kakšnih odnosih je s Kristen Stewart, ki ga je pred kratkim prevarala. Prvi intervju bo dal že v ponedeljek za The Daily Show.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:01 9. Avgust 2012.

    Še danes se pridruži igri in pomagaj Sloveniji , da si opomoremo od napada z Itlajani. <br />Registracija na tej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.