Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Pattinson seksi kot še nikoli

Robert Pattinson
1/3
youtube.com
Pozabite na Somrak in Pattinsonov nedolžni videz.

Robert Pattinson je v filmu Davida Cronenberga Cosmopolis skorajda neprepoznaven, kar pa ne pomeni, da bo vloga razočarala njegove ženske oboževalke. Seksi Rob se bo namreč na velikem platnu predajal strasti. Vsaj tako obljublja napovednik za film, v katerem igra upravljavca premoženja, ki se mu življenje obrne na glavo, potem ko zapravi denar svoje stranke.

V Veliki Britaniji film ni bil najbolje sprejet, saj je v prvem vikendu zaslužil le 148 tisoč evrov. Kako se bo odrezal v ZDA, bomo videli prihodnji teden. Rob se bo moral tako kmalu postaviti med mikrofone novinarjev, ki pa jih ne bo zanimalo le, kako je bilo na snemanju, ampak tudi, v kakšnih odnosih je s Kristen Stewart, ki ga je pred kratkim prevarala. Prvi intervju bo dal že v ponedeljek za The Daily Show.



Komentarjev 1
  • lolek4321 23:01 09.avgust 2012.

    Še danes se pridruži igri in pomagaj Sloveniji , da si opomoremo od napada z Itlajani. Registracija na tej povezavi http://j.mp/NyskG3Je spletna igra, kjer lahko postanete podjetnik, vojak, politik ali celo predsednik. Slovenija je že bila med ...prikaži več mocnejšimi državami. Vendar pocasi pada zaradi premalega števila igrlacev. Trenutno v Sloveniji sodeluje slabih 630 ljudi trenutno najvecja država pa je Polska s kar 3,120 prebivalci. Slovenija ima zelo velik potencial in za razvcet potrebuje vec ljudi. Trenutno nacrtujemo ter že izvajomo napad nad Itlajane ter obrambo pred Madzari.ssZavezniki Slovenije so zlo dobro sodelujemo z Hrvati, Grcijo in še in še…..Trenutno smo najbolj povezani s Hrvati ter Grki predvsem zato, ker veliko naših preostalih zaveznikov, ne pomagajo kot bi lahko oziroma morali. Naši najvecji nasprotniki so Madzari,italjani ter njihovo zavezništvo, ki trenutno prevladuje na vseh podrocjih. Zaenkrat se kar dobro opiramo Madž