Pattinson v sorodu s pravim Drakulo

Foto: Žurnal24 Robert se od svojega lika v sagi Somrak ne razlikuje prav dosti. (Foto: Reuters)
Zvezdnik sage Somrak, Robert Pattinson, ima presenetljivo družinsko drevo. Njegov daljni sorodnik naj bi bil največji vampir vseh časov, Vlad III. Drakula.
Oglej si celoten članek

Transilvanski vladar iz 15. stoletja, ki je služil kot navdih za knjigo Brama Stokerja iz leta 1897, Grof Drakula, je po besedah strokovnjakov družinske zgodovine daljni stric britanskega zvezdnika Roberta Pattinsona.

 

Globoke kraljeve korenine

Strokovnjaki, ki so podrobno raziskali Pattinsonove korenine, so razkrili, da sta zvezdnik Somraka in Vlad najverjetneje povezana prek sedanje britanske kraljeve družine.

 

24-letni igralec je namreč daljni bratranec princev Williama in Harryja po strani njunega očeta, verjetno prek družine Pickering, ki je živela na severu Anglije v začetku 16. stoletja.

 

"V Pattinsonovi družinski zgodovini lahko najdemo kronane glave in vampirje, kar dela njegovo zgodbo prav tako nadnaravno, kot je tista, ki jo igra na velikem platnu," je povedala Anastasia Tyler, rodoslovka pri Ancestry.com, ki je sodelovala pri raziskavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.