Paulina Porizkova o tem, da jo je mož tik pred smrtjo vrgel iz oporoke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pevec skupine The Cars ji ni oprostil, da ga je zapustila.
Oglej si celoten članek

Ric Ocasek je zaradi srčno-žilne bolezni umrl lani. Našla ga je žena Paulina Porizkova, ki je leta 2018 javnosti sporočila, da se ločujeta. Par je kljub temu živel pod isto streho.

“Ric je doma okreval po operaciji. Najina sinova, Jonathan in Oliver, ter jaz smo poskrbeli, da mu je bilo udobno, naročili smo hrano in skupaj gledali televizijo,” je takrat na družbenih omrežjih zapisala Paulina in dodala, da ga je naslednji dan mrtvega našla v postelji. “Dotaknila sem se njegovega lica, da bi ga zbudila. Takrat sem spoznala, da je ponoči mirno umrl.”

Ric pa je imel za ženo posebno presenečenje – od njega po smrti ne bo podedovala nič. Paulina se je sedaj za CBS odzvala na njegovo odločitev, ki jo je sprejel tik pred smrtjo. "Proces žalovanja je to zelo otežilo. Z veseljem bi bila rada žalostna in ga pogrešala, ne da bi ob tem občutila to neverjetno bolečino in izdajstvo,“ je izjavila in dodala, da sedaj nikoli ne bo dobila odgovora, zakaj je to storil. 

Lepotica je bila šokirana tudi zato, ker je v skupno premoženje vložila denar, ki ga je zaslužila kot manekenka. 

"Tudi, če umrem, preden je ločitev izpeljana, Paulina ni upravičena do deleža, ker me je zapustila,“ naj bi pevec zapisal v oporoki. 
Paulina, ki je bila z zvezdnikom poročena več kot tri desetletja, se bo pritožila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.