Magazin > VIP
1739 ogledov

Paulina Porizkova o tem, da jo je mož tik pred smrtjo vrgel iz oporoke

Ric Ocasek Profimedia
Pevec skupine The Cars ji ni oprostil, da ga je zapustila.

Ric Ocasek je zaradi srčno-žilne bolezni umrl lani. Našla ga je žena Paulina Porizkova, ki je leta 2018 javnosti sporočila, da se ločujeta. Par je kljub temu živel pod isto streho.

“Ric je doma okreval po operaciji. Najina sinova, Jonathan in Oliver, ter jaz smo poskrbeli, da mu je bilo udobno, naročili smo hrano in skupaj gledali televizijo,” je takrat na družbenih omrežjih zapisala Paulina in dodala, da ga je naslednji dan mrtvega našla v postelji. “Dotaknila sem se njegovega lica, da bi ga zbudila. Takrat sem spoznala, da je ponoči mirno umrl.”

Ric pa je imel za ženo posebno presenečenje – od njega po smrti ne bo podedovala nič. Paulina se je sedaj za CBS odzvala na njegovo odločitev, ki jo je sprejel tik pred smrtjo. "Proces žalovanja je to zelo otežilo. Z veseljem bi bila rada žalostna in ga pogrešala, ne da bi ob tem občutila to neverjetno bolečino in izdajstvo,“ je izjavila in dodala, da sedaj nikoli ne bo dobila odgovora, zakaj je to storil. 

Lepotica je bila šokirana tudi zato, ker je v skupno premoženje vložila denar, ki ga je zaslužila kot manekenka. 

"Tudi, če umrem, preden je ločitev izpeljana, Paulina ni upravičena do deleža, ker me je zapustila,“ naj bi pevec zapisal v oporoki. 
Paulina, ki je bila z zvezdnikom poročena več kot tri desetletja, se bo pritožila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.