Pazite se naslednje prekrokane noči

Foto: Žurnal24 Ob odkrivanju dogodkov pozabljene noči se morajo fantje soočiti s številnimi nep
Na velika platna danes prihaja težko pričakovano nadaljevanje odbite komedije Prekrokana noč 2. Ogledate si jo lahko v Koloseju Ljubljana ter Planetu Tuš Kranj in Koper.
Oglej si celoten članek

V Prekrokani noči 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) odpotujejo na eksotično Tajsko na Stujevo poroko. Ker so spomini na Dougovo domala katastrofalno fantovščino v Las Vegasu še vedno boleče sveži – ali pa vsaj podrobno dokumentirani – Stu tokrat ne namerava tvegati. Odločil se je za varno, umirjeno predporočno kosilce s ponvičniki, kavico ... in brez alkohola. Toda stvari se nikoli ne odvijajo po načrtih...

Dve noči pred poroko Stu – v bajnem tajskem letovišču – le podleže: Prav. Vsak eno pivce. V začepljenih steklenicah. Le kaj bi lahko šlo narobe?

Ampak... kar se zgodi v Vegasu, morda res ostane v Vegasu; kar se zgodi v Bangkoku, pa si človek niti zamisliti ne more ...

Premiero si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kopru in Kranju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.