Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Pazite se naslednje prekrokane noči

Ob odkrivanju dogodkov pozabljene noči se morajo fantje soočiti s številnimi nep Žurnal24 main
Na velika platna danes prihaja težko pričakovano nadaljevanje odbite komedije Prekrokana noč 2. Ogledate si jo lahko v Koloseju Ljubljana ter Planetu Tuš Kranj in Koper.

V Prekrokani noči 2 Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) in Doug (Justin Bartha) odpotujejo na eksotično Tajsko na Stujevo poroko. Ker so spomini na Dougovo domala katastrofalno fantovščino v Las Vegasu še vedno boleče sveži – ali pa vsaj podrobno dokumentirani – Stu tokrat ne namerava tvegati. Odločil se je za varno, umirjeno predporočno kosilce s ponvičniki, kavico ... in brez alkohola. Toda stvari se nikoli ne odvijajo po načrtih...

Dve noči pred poroko Stu – v bajnem tajskem letovišču – le podleže: Prav. Vsak eno pivce. V začepljenih steklenicah. Le kaj bi lahko šlo narobe?

Ampak... kar se zgodi v Vegasu, morda res ostane v Vegasu; kar se zgodi v Bangkoku, pa si človek niti zamisliti ne more ...

Premiero si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Kopru in Kranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.