Pazite se nevarne izvirne kode

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Medtem, ko si lahko v ljubljanskem Koloseju premierno ogledate film Cukrček 2, si lahko ob 20. uri v kranjskem Planetu Tuš premierno ogledate akcijski triler Izvorna koda (Source Code).
Oglej si celoten članek

Vojaški načelnik Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se zbudi v telesu neznanega možakarja in odkrije, da je vpleten v iskanje bombnega napadalca na vlak v Chicagu.

Takšne naloge še ni imel; spozna, da je del vladnega preizkusa z imenom Izvirna koda, prek katerega lahko preide v telo nekoga drugega osem minut, preden je dotični umrl. Ker se pripravlja nov, še hujši napad, ki preti, da bo v centru Chicaga zahteval na milijone žrtev, Colter vedno znova podoživlja zadnjih osem minut pred prejšnjim napadom in pri tem zbira podatke, da bo lahko razrešil uganko ter odkril, kdo stoji za napadom, in ugotovil, kako preprečiti novega.

Film z zamotano zgodbo, domiselno podobo in izjemno igro gledalce popelje do ene zadnjih meja znanosti; do sveta, ki znanstvenike in pisce znanstvene fantastike zaposluje že stoletja: potovanje skozi čas.

Za vstopnico boste odšteli 5,30 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.