Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Pazite se nevarne izvirne kode

Source code IMDb
Medtem, ko si lahko v ljubljanskem Koloseju premierno ogledate film Cukrček 2, si lahko ob 20. uri v kranjskem Planetu Tuš premierno ogledate akcijski triler Izvorna koda (Source Code).

Vojaški načelnik Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se zbudi v telesu neznanega možakarja in odkrije, da je vpleten v iskanje bombnega napadalca na vlak v Chicagu.

Takšne naloge še ni imel; spozna, da je del vladnega preizkusa z imenom Izvirna koda, prek katerega lahko preide v telo nekoga drugega osem minut, preden je dotični umrl. Ker se pripravlja nov, še hujši napad, ki preti, da bo v centru Chicaga zahteval na milijone žrtev, Colter vedno znova podoživlja zadnjih osem minut pred prejšnjim napadom in pri tem zbira podatke, da bo lahko razrešil uganko ter odkril, kdo stoji za napadom, in ugotovil, kako preprečiti novega.

Film z zamotano zgodbo, domiselno podobo in izjemno igro gledalce popelje do ene zadnjih meja znanosti; do sveta, ki znanstvenike in pisce znanstvene fantastike zaposluje že stoletja: potovanje skozi čas.

Za vstopnico boste odšteli 5,30 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.