Pero Lovšin spet v Križankah

Foto: Žurnal24 V petek, 24. septembra, se vrača v Križanke vrača legenda slovenskega rock'n'rol
V petek, 24. septembra, se vrača v Križanke vrača legenda slovenskega rock'n'rolla. Pero Lovšin bo tokrat preigraval Pankrte, Sokole, Viteze, kakor tudi samostojna ustvarjanja.
Oglej si celoten članek

Da Pero Lovšin to ne le zmore, ampak tudi hoče, dokazuje njegova prisotnost na glasbeni sceni že več kot 30 let, v kateri je nanizal glasbene stvaritve, ki so postale fenomen. S Pankrti, legendarno skupino, katera je pustila neizbrisen pečat na kulturnem in glasbenem področju, je ustvaril nepozabne uspešnice kot so  Bandiera rossa, Zvečer v mestu, Osmi dan, Umazane igre, Lublana je bulana, Totalna revolucija, Metka se noče več žogat, Janez kranjski Janez …
S svojo drugo skupino Sokoli je nanizal hite Moja mama je strela, Čist nor, Marija pomagaj mi, Greva punca v južne kraje … Pot je nadaljeval s skupino Vitezi, s katero so nastale uspešnice Hiša nasprot sonca, Najboljši par, Julita ...

V svoji bogati karieri je nanizal kar osem samostojnih albumov in vrsto uspešnic kot so Sam en majhen poljub, Dobri profesor,Tečaj romantike, Angel iz nekje vmes in še mnoge druge. Koncert je vsekakor vreden ogleda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.