Pes lastniku odgriznil okuženi palec

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Nek Američan je imel srečo v nesreči. Pes mu je na nenavaden način rešil življenje.
Oglej si celoten članek

Oseminštiridesetletni Jerry Douthett je povedal, da je njegov pes Kiko, pasme jack russell terier, po vsej verjetnosti zavohal smrtonosno okužbo na njegovi desni nogi. Potem ko je omedlel, ker je bil mrtvo pijan, mu je pes odgriznil palec na nogi in mu tako rešil življenje.

Njegova žena Rosee, ki je medicinska sestra, je povedala, da je moža pustila spati, saj je spil preveč margarit. Ko pa je iz spalnice zaslišala kričanje, je prihitela na pomoč.

"Pes je pojedel palec. Po vsej verjetnosti ga je, saj ga nikjer v hiši nismo uspeli najti. Povsod je bila kri, le mojega palca ne," je povedal gospod.

Ko je šel v bolnišnico, so tam ugotovili, da ima sladkorno bolezen. Testi so pokazali, da je imel večjo okužbo na kosti, zdravniki pa so mu morali amputirati del palca. "Če ne bi bilo psa, bi bil lahko že mrtev," je povedal in priznal, da je okuženo nogo prikrival pred ženo in drugimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.