Magazin > Bizarno
25 ogledov

Pes lastniku odgriznil okuženi palec

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Nek Američan je imel srečo v nesreči. Pes mu je na nenavaden način rešil življenje.

Oseminštiridesetletni Jerry Douthett je povedal, da je njegov pes Kiko, pasme jack russell terier, po vsej verjetnosti zavohal smrtonosno okužbo na njegovi desni nogi. Potem ko je omedlel, ker je bil mrtvo pijan, mu je pes odgriznil palec na nogi in mu tako rešil življenje.

Njegova žena Rosee, ki je medicinska sestra, je povedala, da je moža pustila spati, saj je spil preveč margarit. Ko pa je iz spalnice zaslišala kričanje, je prihitela na pomoč.

"Pes je pojedel palec. Po vsej verjetnosti ga je, saj ga nikjer v hiši nismo uspeli najti. Povsod je bila kri, le mojega palca ne," je povedal gospod.

Ko je šel v bolnišnico, so tam ugotovili, da ima sladkorno bolezen. Testi so pokazali, da je imel večjo okužbo na kosti, zdravniki pa so mu morali amputirati del palca. "Če ne bi bilo psa, bi bil lahko že mrtev," je povedal in priznal, da je okuženo nogo prikrival pred ženo in drugimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.