Pes pojedel vabilo na kraljevo poroko

Foto: Žurnal24 Tara slovi po divjih zabavah in pestrem nočnem življenju. (Foto: Flynet)
Britanska zvezdnica Tara Palmer-Tomkinson je ostala brez vabila na britansko kraljevo poroko. Za to je kriv družinski pes, ki je najbolj zaželeno poročno vabilo pojedel za malico.
Oglej si celoten članek

Tara je zanimivo prigodo nedavno zaupala britanski reviji Hello!. "Vabilo je bilo februarja poslano na dom mojih staršev, a na žalost je naš družinski pes nor na pošto. Od vseh pisem, ki so prišla tisti dan, ga je najbolj pritegnila ovojnica vabila na kraljevo poroko. Ni se končalo dobro."

 

39-letna zvezdnica je v intervjuju še razkrila, da na kraljevo poroko ne bo prišla s spremljevalcem. Zanikala je tudi govorice, da naj bi šla zaradi kraljeve poroke pod nož, ker si za veliki dan želi lepši profil. "Naj razčistimo. Ne bom si popravila nosu zaradi poroke."

 

Tara in njeni starši so že vrsto let bližnji prijatelji britanske kraljeve družine. Tarin oče je nekdanji smučar, ki je tekmoval na olimpijskih igrah, bil pa je tudi zasebni učitelj smučanja princa Charlesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.