Magazin > VIP
25 ogledov

Pes pojedel vabilo na kraljevo poroko

Tara slovi po divjih zabavah in pestrem nočnem življenju. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Britanska zvezdnica Tara Palmer-Tomkinson je ostala brez vabila na britansko kraljevo poroko. Za to je kriv družinski pes, ki je najbolj zaželeno poročno vabilo pojedel za malico.

Tara je zanimivo prigodo nedavno zaupala britanski reviji Hello!. "Vabilo je bilo februarja poslano na dom mojih staršev, a na žalost je naš družinski pes nor na pošto. Od vseh pisem, ki so prišla tisti dan, ga je najbolj pritegnila ovojnica vabila na kraljevo poroko. Ni se končalo dobro."

 

39-letna zvezdnica je v intervjuju še razkrila, da na kraljevo poroko ne bo prišla s spremljevalcem. Zanikala je tudi govorice, da naj bi šla zaradi kraljeve poroke pod nož, ker si za veliki dan želi lepši profil. "Naj razčistimo. Ne bom si popravila nosu zaradi poroke."

 

Tara in njeni starši so že vrsto let bližnji prijatelji britanske kraljeve družine. Tarin oče je nekdanji smučar, ki je tekmoval na olimpijskih igrah, bil pa je tudi zasebni učitelj smučanja princa Charlesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.