Pesem bomo slišali še danes in potem na EMI ter še enkrat na Evroviziji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zbrali smo nekaj odzivov na Twitterju na Evrovizijo 2017, ki jo je gostil Kijev.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec letošnje Evrovizije je portugalski pevec Salvador Sobral, ki je zapel Amar Pelos Dois. Drugo mesto je zasegla Bolgarija, ki jo je zastopal najmlajši nastopajoči, 17-letni Kristian Kostov. Tretje mesto pa je zasegla Švedska s pesmijo I Can't Go On, ki jo poje Robin Bengtsson. To je prva zmaga za Portugalsko. Slovenije ni bilo v finalu.

Med pevskim tekmovanjem in po njem je bilo pestro tudi na Twitterju. Tviteraši niso bili prizanesljivi do izbora pesmi za Evrovizijo, ki po njihovem mnenju že zdavnaj ni več to, kar je nekoč bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:13 14. Maj 2017.

    Nism niti vedu da je bila. Včasih kot otrok je bilo to zanimivo gedat, vendar sm že takrat pokapiral da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.