Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Pesem bomo slišali še danes in potem na EMI ter še enkrat na Evroviziji

Italija Profimedias
Zbrali smo nekaj odzivov na Twitterju na Evrovizijo 2017, ki jo je gostil Kijev.

Zmagovalec letošnje Evrovizije je portugalski pevec Salvador Sobral, ki je zapel Amar Pelos Dois. Drugo mesto je zasegla Bolgarija, ki jo je zastopal najmlajši nastopajoči, 17-letni Kristian Kostov. Tretje mesto pa je zasegla Švedska s pesmijo I Can't Go On, ki jo poje Robin Bengtsson. To je prva zmaga za Portugalsko. Slovenije ni bilo v finalu.

Med pevskim tekmovanjem in po njem je bilo pestro tudi na Twitterju. Tviteraši niso bili prizanesljivi do izbora pesmi za Evrovizijo, ki po njihovem mnenju že zdavnaj ni več to, kar je nekoč bilo.

Komentarjev 1
  • mima-šiš 07:13 14.maj 2017.

    Nism niti vedu da je bila. Včasih kot otrok je bilo to zanimivo gedat, vendar sm že takrat pokapiral da je to brezvezna politična kuhinja in metanje denarja stran. Že zdavnaj bi morali ukinit ker so zgubili kompas, farbat pa ...prikaži več tudi več ne morejo nobenga.Kar se tiče Slovenije je to čisto metnje davkoplčevalskega denarja stran, raje namenite športnikom kjer je konkurenca enakopravna, kjer se lahko skandinavci in bilo kdo samo pos.cije v gate če si boljši.