Peta Dohertyja preganja Amyjin duh

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Zapiti roker Pete Doherty, ki je nekoč hodil s pevko Amy Winehouse, je pobegnil v Pariz, saj pravi, da v njegovem londonskem stanovanju straši Amyjin duh.
Oglej si celoten članek

Pete je svojim prijateljem dejal, da ga je duh pokojne Amy obiskal že vsaj trikrat, njeno podobo pa videva v spalnici in v odsevih oken. Dvaintridesetletni glasbenik živi zelo blizu stanovanja, kjer je pevka julija umrla, kar ga še bolj plaši. Zato je pred kratkim pobegnil v Pariz in pravi, da ga je preveč strah, da bi se vrnil v svoje stanovanje.

"Pete je prepričan, da pri njem živi Amyjin duh. Mnogi bodo ob tem mislili, da je to posledica drog, a sam pravi, da je že nekaj časa povsem čist," je pojasnil njegov bližnji prijatelj. Pete in Amy sta tudi po koncu zveze ostala dobra prijatelja, Amyjina smrt pa ga je močno pretresla. Prijatelji pravijo, da je bil tako depresiven, da se ni mogel udeležiti pogreba in se še zadnjič posloviti od svoje ljubezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.