Magazin > VIP
21 ogledov

Peta Dohertyja preganja Amyjin duh

Pete Doherty Flynet
Zapiti roker Pete Doherty, ki je nekoč hodil s pevko Amy Winehouse, je pobegnil v Pariz, saj pravi, da v njegovem londonskem stanovanju straši Amyjin duh.

Pete je svojim prijateljem dejal, da ga je duh pokojne Amy obiskal že vsaj trikrat, njeno podobo pa videva v spalnici in v odsevih oken. Dvaintridesetletni glasbenik živi zelo blizu stanovanja, kjer je pevka julija umrla, kar ga še bolj plaši. Zato je pred kratkim pobegnil v Pariz in pravi, da ga je preveč strah, da bi se vrnil v svoje stanovanje.

"Pete je prepričan, da pri njem živi Amyjin duh. Mnogi bodo ob tem mislili, da je to posledica drog, a sam pravi, da je že nekaj časa povsem čist," je pojasnil njegov bližnji prijatelj. Pete in Amy sta tudi po koncu zveze ostala dobra prijatelja, Amyjina smrt pa ga je močno pretresla. Prijatelji pravijo, da je bil tako depresiven, da se ni mogel udeležiti pogreba in se še zadnjič posloviti od svoje ljubezni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.