PETA napada Suri Cruise

Foto: Žurnal24 cruise_suri_fly_1801
Organizacija za zaščito živali Peta je poslala pismo Katie In Tom, naj Suri ne oblačita v krzno. Zavedajo se namreč vpliva, ki ga ima mlada družina, tudi na področju mode.
Oglej si celoten članek

PETA nikoli ni imela zadržkov glede napadanja slavnih, ne glede nato s katero izmed zvezd so imeli opravka. Tokrat je njihova tarča mala Suri. Njeni mami Katie Holmes so poslali pismo, v katerem so navedli, da se zavedajo modnega vpliva, ki ga ima Katie in posledično tudi njena hči Suri. Hkrati so ji hvaležni, ker se je odločila za anti-krznen modni stil. Vendar njeno hči oblači Armani, ki je znan po uporabi krzna v svojih kolekcijah. Zato se bojijo, da bi tudi Suri nosila krzno.

Čeprav se je organizacija že sestala s slavnim kreatorjem in so ga celo prepričali, da preneha uporabljati krzno, se je oblikovalec vseeno odločil drugače. Zdaj jih skrbi, da bi Suri pošiljal oblačila, iz zajčjega krzna.

Hkrati so v pismu zaprosili zakonca Cruise naj vplivata na Armanija, da spremeni svojo odločitev in se odloči za druge materiale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.