Magazin > VIP
4 ogledov

PETA napada Suri Cruise

cruise_suri_fly_1801 Žurnal24 main
Organizacija za zaščito živali Peta je poslala pismo Katie In Tom, naj Suri ne oblačita v krzno. Zavedajo se namreč vpliva, ki ga ima mlada družina, tudi na področju mode.

PETA nikoli ni imela zadržkov glede napadanja slavnih, ne glede nato s katero izmed zvezd so imeli opravka. Tokrat je njihova tarča mala Suri. Njeni mami Katie Holmes so poslali pismo, v katerem so navedli, da se zavedajo modnega vpliva, ki ga ima Katie in posledično tudi njena hči Suri. Hkrati so ji hvaležni, ker se je odločila za anti-krznen modni stil. Vendar njeno hči oblači Armani, ki je znan po uporabi krzna v svojih kolekcijah. Zato se bojijo, da bi tudi Suri nosila krzno.

Čeprav se je organizacija že sestala s slavnim kreatorjem in so ga celo prepričali, da preneha uporabljati krzno, se je oblikovalec vseeno odločil drugače. Zdaj jih skrbi, da bi Suri pošiljal oblačila, iz zajčjega krzna.

Hkrati so v pismu zaprosili zakonca Cruise naj vplivata na Armanija, da spremeni svojo odločitev in se odloči za druge materiale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.