Petar Grašo naredil izjemo in komentiral odnos z ženo

Foto: instagram
Foto: instagram
Ugotovil je, da bolj, kot se skrivata, bolj radovedni so mediji.
Oglej si celoten članek

Na splitskem koncertu so oboževalci Petra Graša presenetili s simpatičnim transparentom, ki ga je tako nasmejal, da je moral prekiniti pesem. "Zelo simpatičen in zanimiv trenutek se je zgodil ob pesmi Srce za vodiča. Nekdo je dvignil transparent z napisom: Kje je Hana? Tako sem se začel smejati, da se mogel prekiniti pesem. Bilo je tako simpatično. To je moje mesto," je za kamere IN Magazina povedal Grašo. To pesem v originalu namreč poje skupaj s Hano. 

"Ona je bila tam kot eno dekle ali mlada ženska, ki je prišla dostojno uživat na koncert, ne da jo snemajo. Ona je predvsem eno dobro, skromno in srčno bitje. Sva osebi, ki poskušava skriti svoje zasebno življenje, a videti je, da se mediji zaradi tega še bolj zanimajo za naju. Ne morem jim zameriti, saj niso napisali niti ene grde stvari, je pa bilo zelo intenzivno,“ je še povedal Petar. 

Na koncertu se mu je pridružil tudi tast Tonči Huljić in z njim odpel nekaj pesmi, Petar pa je dodal, da je Tonči z družino že od nekdaj tudi njegova družina, ne glede na novonastalo situacijo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.