Magazin > VIP
3798 ogledov

Petar Grašo naredil izjemo in komentiral odnos z ženo

Petar Grašo instagram
Ugotovil je, da bolj, kot se skrivata, bolj radovedni so mediji.

Na splitskem koncertu so oboževalci Petra Graša presenetili s simpatičnim transparentom, ki ga je tako nasmejal, da je moral prekiniti pesem. "Zelo simpatičen in zanimiv trenutek se je zgodil ob pesmi Srce za vodiča. Nekdo je dvignil transparent z napisom: Kje je Hana? Tako sem se začel smejati, da se mogel prekiniti pesem. Bilo je tako simpatično. To je moje mesto," je za kamere IN Magazina povedal Grašo. To pesem v originalu namreč poje skupaj s Hano. 

"Ona je bila tam kot eno dekle ali mlada ženska, ki je prišla dostojno uživat na koncert, ne da jo snemajo. Ona je predvsem eno dobro, skromno in srčno bitje. Sva osebi, ki poskušava skriti svoje zasebno življenje, a videti je, da se mediji zaradi tega še bolj zanimajo za naju. Ne morem jim zameriti, saj niso napisali niti ene grde stvari, je pa bilo zelo intenzivno,“ je še povedal Petar. 

Na koncertu se mu je pridružil tudi tast Tonči Huljić in z njim odpel nekaj pesmi, Petar pa je dodal, da je Tonči z družino že od nekdaj tudi njegova družina, ne glede na novonastalo situacijo.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice