Pete Davidson se je med spolnim odnosom s Kim dolgočasil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kim Kardashian je zaslovela z vročim filmčkom in tudi na Instagramu osvaja s svojimi oblinami. Če gre verjeti Petu Davidsonu pa v postelji ni takšna tigrica, kot si verjetno marsikdo predstavlja.
Oglej si celoten članek

Njuna ljubezen je bila vroča, trajala pa ni prav dolgo. Kim Kardashian in Pete Davidson sta se po manj kot enem letu razšla. Povedala sta, da ostajata prijatelja in da drug drugega zelo spoštujeta, romanco pa sta končala zaradi prenatrpanih urnikov. "Pete je star 28 let, Kim 41. Sta na različnih točkah v svojem življenju. Pete je impulziven in si želi, da bi Kim spontano priletela k njemu v New York," je povedal vir in dodal, da je bila Kim, mama štirih otrok in podjetnica, zaradi zveze z mlajšim komikom mnogokrat povsem izmučena. 

Ko bo Kim slišala, kaj o njej pravi Pete, pa si prijateljstva z njim verjetno ne bo več želela. Njegov prijatelj naj bi tabloidu Globe povedal: "Bila je preveč vase zagledana in ozkogledna, da bi mu ugodila. Sit je bil tega, da je bil on vedno tisti, ki je moral prevzeti pobudo, poleg tega sta ga njena negotovost in potreba po potrditvi odbijala." Peta naj bi motilo tudi to, da je Kim obsedena s svojo lepoto in lepotnimi posegi. "Kljub provokativnim oblačilom in seksi fotografijam je bila v postelji dolgočasna," naj bi mu komik še zaupal. 

Kim naj bi se že ozirala za novim ljubimcem. Tokrat si želi starejšega od Peta ...
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.