Magazin > VIP
6871 ogledov

Pete Davidson se je med spolnim odnosom s Kim dolgočasil

kim kardashian, pete davdison Profimedia
Kim Kardashian je zaslovela z vročim filmčkom in tudi na Instagramu osvaja s svojimi oblinami. Če gre verjeti Petu Davidsonu pa v postelji ni takšna tigrica, kot si verjetno marsikdo predstavlja.

Njuna ljubezen je bila vroča, trajala pa ni prav dolgo. Kim Kardashian in Pete Davidson sta se po manj kot enem letu razšla. Povedala sta, da ostajata prijatelja in da drug drugega zelo spoštujeta, romanco pa sta končala zaradi prenatrpanih urnikov. "Pete je star 28 let, Kim 41. Sta na različnih točkah v svojem življenju. Pete je impulziven in si želi, da bi Kim spontano priletela k njemu v New York," je povedal vir in dodal, da je bila Kim, mama štirih otrok in podjetnica, zaradi zveze z mlajšim komikom mnogokrat povsem izmučena. 

Ko bo Kim slišala, kaj o njej pravi Pete, pa si prijateljstva z njim verjetno ne bo več želela. Njegov prijatelj naj bi tabloidu Globe povedal: "Bila je preveč vase zagledana in ozkogledna, da bi mu ugodila. Sit je bil tega, da je bil on vedno tisti, ki je moral prevzeti pobudo, poleg tega sta ga njena negotovost in potreba po potrditvi odbijala." Peta naj bi motilo tudi to, da je Kim obsedena s svojo lepoto in lepotnimi posegi. "Kljub provokativnim oblačilom in seksi fotografijam je bila v postelji dolgočasna," naj bi mu komik še zaupal. 

Kim naj bi se že ozirala za novim ljubimcem. Tokrat si želi starejšega od Peta ...
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.