Petra Slapar je postala mamica

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pevka Petra Slapar, ki je zaslovela z žgečkljivim erotičnim filmom, je prvič postala mamica.
Oglej si celoten članek

Petra in njen mož šaman Robert Lavtar sta v petek v zgodnjih popoldanskih urah postala starša deklici, ki sta jo poimenovala Arelena, poroča spletni portal Slovenskenovice.si.

Novopečena mamica je imela rok sicer 23. maja, a očitno se je malčici mudilo na svet. Starša sta spol otroka vedela že prej, zato sta ime izbrala še pred njenim rojstvom. "Arelena pomeni ljubezen za vedno," je nedavno povedal Robert, še piše omenjeni portal.

Petra, ki se je mnogi spomnite po njenem odmevnem filmčku, v katerem se predaja strastem z nekim dekletom v čolnu, se je odločila za naraven porod, saj je hotela izkusiti, kakšna bolečina je roditi.

Robert ima sicer že hčerko Anastazijo, ki se je lani udeležila resničnostnega šova Paradise Hotel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:19 19. Maj 2013.

    Jaka muda!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.