Pevčev prvi nastop po izgubi otroka, pesem posvetil ženi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
John Legend je nastopil na podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad.
Oglej si celoten članek

Pevec John Legend in njegova soproga Chrissy Teigen sta pred dvema tednoma doživela veliko tragedijo. Na polovici nosečnosti sta izgubila sina, ki sta ga poimenovala Jack. Svojo žalost sta javno delila, več o tem lahko preberete na spodnji povezavi.

v šoku Manekenka sporočila žalostno novico

A življenje teče dalje. John je tako sprejel povabilo na podelitev Billboardovih glasbenih nagrad in pesem Never break posvetil mami svojih dveh otrok.

"Nikoli se ne bova zlomila, zgrajena sva na temeljih, ki bodo zdržali, nikoli se ne bova zlomila. Ko bo voda naraščala, se gora tresla, najina ljubezen bo obstala,“ se glasi del besedila Johnove prelepe balade. Pri petju je pevec le težko zadrževal solze ...

Chrissy in John sta se spoznala med snemanjem spota Stereo. Od leta 2013 sta poročena. Leta 2016 se je paru pridružila hči Luna, 2018 pa sin Miles.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.